Et lille åndehul til ledere

Cecilie Thilla Dalgaard, der er leder af den SPIA-tilknyttede daginstitution ”Det Blå Univers”, har ved siden af sit daglige arbejde startet en lille konsulentvirksomhed, hvor hun vil sætte sin erfaring og viden i spil for at understøtte vores daginstitutioner og de ledere, der hver eneste dag kæmper for børnene, medarbejderne, forældrene og rammerne.

Cecilie har 20 års ledererfaring, og kender alle de mange forskellige udfordringer, som ledere bokser med: Rekrutteringsvanskeligheder, udfordret faglighed, sygemeldinger, børn der har brug for en hjælp som de ikke kan få, etc.…..Enderne kan næsten ikke nå sammen.

Til Spia.dk siger Cecilie: ”Jeg har de sidste par år, forsøgt at gøre opmærksom på den massive udfordring vi står midt i, ved at råbe op i medierne, kontaktet diverse politikere og organisationer, og det har jeg bestemt ikke tænkt mig at holde op med, da jeg mener at denne dagsorden er vigtig.

På baggrund at min interesse for ledelse og organisationsudvikling i den kompleksitet vi står i, har jeg taget en lederuddannelse, en ledelses coaching uddannelse og en master i organisationspsykologi og har startet konsulentvirksomheden, Organisation & Minds. Her vil jeg give ledere muligheden for at trække vejret og fokusere på det, der er allermest vigtigt – nemlig dig og dig i dit ledelsesrum.”

Cecilie tilbyder forskellige ledersparringsforløb, men i øvrigt også pædagogmedhjælper uddannelsesforløb. d dig i fokus til en helt unik opstartspris.

Man kan læse meget mere på Cecilies hjemmeside: www.organdminds.com

Og Cecilie kan kontaktes pr mail til: Konsulent@organdminds.com

Læs også

:: Link-service – april ´24 ::

Vi bringer her en stribe nyttige links til nogle af de seneste måneders mest interessante undersøgelser, artikler og udgivelser Børn forstyrres af rengøring – nu har forældre og pædagoger fået nok I tre år er rengøringen i børnehusene i Odense Kommune sket, mens børn og pædagoger er fysisk til stede. Men nu har forældre og...

Portræt af en daginstitution – Dybendals Asyl

Den selvejende daginstitution, Dybendals Asyl, er en del af den unikke klynge-konstruktion Netværket Asylselskabet. Institutionen, der ligger centralt i den københavnske bydel Vanløse, byder bl.a. på fine rammer, overskuelighed og nærhed. Gennem svar på Spi-NYT`s spørgsmål tegner leder, Jakob Landgren, et portræt af institutionen: Kort fortalt, hvad er institutionens historie? Vores institution er jo lillebror...

::Saksede citater – marts `24::

Vi har i løbet af det sidste par måneder fra diverse aviser og andre medier sakset disse interessante Citater Bureaukratiet i daginstitutioner er en mulighed for faglig fordybelse “Jeg nyder mit arbejde på gulvet. Jeg elsker at nørde natur og dyr med ungerne. Jeg elsker at lave lækker bålmad sammen med dem én gang om...

Børn fra Vesterbro Ungdomsgård synger kor på ny Thomas Helmig-sang

I februar havde Vesterbro Ungdomsgård (VUG) fint besøg af Thomas Helmig nede i deres musikafdeling. VUG er tilknyttet SPIA. Til efteråret kommer filmatiseringen af Renee Toft Simonsens børnebog “Børnene fra Sølvgade”. Og her var børn fra Vesterbro Ungdomsgård blevet spurgt, om de ville synge kor på titelsangen, der er skrevet af Thomas Helmig…En oplevelse man...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top