Et lille åndehul til ledere

Cecilie Thilla Dalgaard, der er leder af den SPIA-tilknyttede daginstitution ”Det Blå Univers”, har ved siden af sit daglige arbejde startet en lille konsulentvirksomhed, hvor hun vil sætte sin erfaring og viden i spil for at understøtte vores daginstitutioner og de ledere, der hver eneste dag kæmper for børnene, medarbejderne, forældrene og rammerne.

Cecilie har 20 års ledererfaring, og kender alle de mange forskellige udfordringer, som ledere bokser med: Rekrutteringsvanskeligheder, udfordret faglighed, sygemeldinger, børn der har brug for en hjælp som de ikke kan få, etc.…..Enderne kan næsten ikke nå sammen.

Til Spia.dk siger Cecilie: ”Jeg har de sidste par år, forsøgt at gøre opmærksom på den massive udfordring vi står midt i, ved at råbe op i medierne, kontaktet diverse politikere og organisationer, og det har jeg bestemt ikke tænkt mig at holde op med, da jeg mener at denne dagsorden er vigtig.

På baggrund at min interesse for ledelse og organisationsudvikling i den kompleksitet vi står i, har jeg taget en lederuddannelse, en ledelses coaching uddannelse og en master i organisationspsykologi og har startet konsulentvirksomheden, Organisation & Minds. Her vil jeg give ledere muligheden for at trække vejret og fokusere på det, der er allermest vigtigt – nemlig dig og dig i dit ledelsesrum.”

Cecilie tilbyder forskellige ledersparringsforløb, men i øvrigt også pædagogmedhjælper uddannelsesforløb. d dig i fokus til en helt unik opstartspris.

Man kan læse meget mere på Cecilies hjemmeside: www.organdminds.com

Og Cecilie kan kontaktes pr mail til: Konsulent@organdminds.com

Læs også

Eventyrhuset i Billund er presset af lave tilskud til vuggestue-børn

I Billund kommune ligger Eventyrhuset, hvor der er fokus på motorik og udeliv. Her er barnet i centrum, og forældresamarbejdet vægtes højt. Men en potentiel lukning truer, da den daglige leder, Beinta Winthereig, står over for en stor økonomisk udfordring:”Om et halvt år skal jeg opfylde kravene til minimumsnormeringer. Jeg har 12 vuggestuebørn, men da...

15 af 33 lukningstruede institutioner lukkes i København

Den oprindelige indstilling fra kommunens Børne- og Ungdomsforvaltning om lukning af 33 institutioner er ændret til 15. Kommunen har modtaget over 1000 høringssvar fra forældre, ledelser og bestyrelser, og de har medfødt en række ændringer i det oprindelige forslag, som har ført til færre lukninger. Høringsprocessen har virket efter hensigten i forvaltningsloven.  Af: Annette Foltmann,...

::Saksede citater – juni `24::

Vi har i løbet af det sidste par måneder fra diverse aviser og andre medier sakset disse interessante Citater Indlæg og protester imod institutionslukninger i København: ”Røde Ko har haft alenlange ventelister i årevis. Børnene har en høj trivsel. De fleste pædagoger har været der i årtier, og personalet har planer om at blive der...

:: Link-service – juni ´24 ::

Vi bringer her en stribe nyttige links til nogle af de seneste måneders mest interessante undersøgelser, artikler og udgivelser Pædagoger i dagtilbud: Vi vil have ledelse tæt på Pædagoger sætter pris på nærvær, mod og høj faglighed hos deres leder, og så efterlyser de mere tid til den pædagogfaglige ledelse. Læs mere om KLs og...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top