Hvad siger folk om os

Hvem kan sige det bedre end vores egne kunder, hvilken værdi deres samarbejde med SPIA har tilført dem og deres institution.

“Det ganske naturligt at kontakte SPIA for at søge hjælp til etablering af en privat daginstitution

“I mine år som formand for en forældrebestyrelse – i en dengang kommunal daginstitution med store udfordringer – var det ganske naturligt at kontakte SPIA for at søge hjælp til etablering af en privat daginstitution. Vi fik al den professionelle rådgivning, vi havde behov for i omlægningsfasen i forhold til kommunale ansøgninger, driftsbudgetter, overtagelse af medarbejdere, aftaler med fagforeninger, ansættelser og lønforhandlinger m.m.

Både vi som bestyrelse og siden lederen af daginstitutionen mødte altid venlige og professionelle medarbejdere, som var parate til at troppe op en hverdagsaften for at rådgive os om de udfordringer, vi stødte på.

I løbet af de 5 år, jeg sad som formand i den private daginstitution, havde vi også svære sager med opsigelser af medarbejdere og to børn i institutionen. Den juridiske rådgivning, vi fik i forbindelse med disse sager, var helt uvurderlig og deres kontakt til en dygtig advokat havde også stor indflydelse på det succesfulde samarbejde.

Jeg kan således kun give SPIA og deres medarbejdere min bedste anbefaling i forbindelse med rådgivning af private daginstitutioner.”

Tue Villebro“Vi havde store samarbejds-
problemer, der var gået i hårknude i forældrebestyrelsen

Jeg har igennem mine børns daginstitution haft virkelig god brug af SPIAs juridiske – og mæglings kompetence. Vi havde store samarbejdsproblemer, der var gået i hårknude i forældrebestyrelsen. Vi kontaktede SPIA, som hjalp os ved at facilitere, mægle og rammesætte vores møder, så vi kunne arbejde konstruktivt sammen om vores børns hverdag.

Derudover har SPIA været en kæmpe hjælp ift. at formulere høringssvar og
i hvordan vi kunne agere i kommunale arenaer.

Jeg vil klart anbefale SPIA.

Pernille Nørrelund Kofoed“Som leder oplever jeg, at jeg trygt kan henvende mig og modtage den hjælp jeg har brug for i SPIA

Jeg har igennem mange år søgt hjælp til bl.a. løn og regnskab og er har SPIA altid været en kæmpe hjælp og støtte.

I SPIA bliver jeg mødt med åbenhed og stor forståelse for, hvad jeg kan stå med af problematikker og altid bliver jeg  guidet og får god hjælp. Det er en følelse af at jeg ikke står alene, at jeg ved og forventer, at jeg får hjælp til det jeg behøver. Det er medvirkende til at jeg finder ro til at løse opgaverne i et trygt samarbejde.

Jeg er bare super tryg ved SPIA, så enkelt kan det siges. Og det betyder kæmpe meget for mit arbejdsliv som leder” 😊

Pernille Bak Holt“Vi har været en del af SPIA, siden de startede i 2012

Inden da havde jeg været i en del andre paraplyorganisationer, som på ingen måde ydede den samme hjælp. Siden jeg blev en del af SPIA har mit arbejde som leder været betydeligt lettere, da jeg altid er blevet guidet af professionelle fagfolk i alle forhold.

Derudover har de støttet og guidet mig, når jeg er blevet optaget af nogle mærkesager, såsom – at bevarer de små fritidshjem i København, og at omdanne en projekteret kommunal institution til en selvejende – med alt, hvad det indebar af lokal mobilisering og politisk benarbejde.

Ingen mærkesager er ligegyldige for SPIA. Er der en leder, der brænder for noget,
så har lederen SPIAs fulde opbakning.”

Pia Lykke Pedersen“SPIA er en administration, hvor vi som kunder / brugere får den fornødne hjælp vi har behov for

…til de udfordringer, vi støder på i vores daglig praksis. Vi er altid dem, som tages alvorligt og SPIA vil gøre det meste for at få de udforinger vi står med løst og af vejen. De er et meget professionelt team, der sidder klar med løsninger vi kan benytte, når vi møder modgang derude. De er alle sammen næsten som ens egen lille familie og vi hjælper hinanden der hvor vi kan.

Vi har et loyalt samarbejde og vi har tillid til – at vi sammen gør det, der skal gøres på hver vores post. 🥰

Christel Agerbæk

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi tager gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os enten direkte eller på vores hovednummer 22 20 90 30

Direktør, cand.jur.

+45 22 20 90 35

Administrationschef

+45 22 20 90 40

SPIA’s ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top