Om SPIA

Vores formål med SPIA er først og fremmest at yde den bedst mulige service til jeres institution med udgangspunkt i jeres behov, da vi har mange års erfaring med selvejende og private institutioner. Men også at skabe en rar arbejdsplads for os selv, med gode rammer for vores samarbejde om institutionerne.

Vi er et velfungerende team af konsulenter

– der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.  På den måde kan vi sikre jer en god og helhedsorienteret administrationsydelse.

SPIAs administrationsydelse giver lederen en større frihed til at fokusere på kerneopgaven

– i vished om – at de administrative opgaver varetages professionelt og sikkert af SPIA.

I SPIA respekterer vi jeres frihed og selvbestemmelse

Hos os skal I ikke tilslutte jer et særligt værdigrundlag eller en foreningsloyalitet. Vi har ikke udpegede repræsentanter til at sidde med i jeres bestyrelser og vi binder jer ikke til os igennem lange opsigelsesvarsler.

Vi har branchens korteste opsigelsesvarsel, fordi vores succes er baseret på jeres tilfredshed med os

Det holder os til ilden, at I til enhver tid kan opsige jeres administrationsaftale med 3 måneders varsel til udgangen af et kvartal. 

Så tøv ikke med at kontakte os – hvis I vil vide mere om vores frie og grønne administrationsselskab. 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi tager gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os direkte eller på vores
hovednummer 22 20 90 30

Direktør, cand.jur.

+45 22 20 90 35

Administrationschef

+45 22 20 90 40

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

I de første del af mit arbejdsliv var jeg pædagogmedhjælper og der blev mit engagement i børns vilkår tændt. Senere blev jeg – som mor og jurist – involveret i det børnepolitiske arbejde i KFO og FOLA med at forbedre børns institutionsvilkår igennem lovgivning.

I SPIA og SPIFO deltager vi aktivt i den politiske debat om vores institutionsområde.

Det lykkedes os faktisk at få banet vejen til dagtilbudsloven i 2007 igennem vores kampagne “De ti bud om børns rettigheder i daginstitution” Dengang erfarede jeg, at vi kunne skabe forandringer i samfundet. Selvom minimumsnormeringer var et af de ti bud i kampagnen, blev de først en politisk realitet flere år efter, da forholdene i daginstitutioner var blevet yderligere forringet.

Vi holder fanen højt for en mangfoldig institutionskultur – og har fokus på lige vilkår og rettigheder for de selvejende og privat, såvel som for de offentlige.

Du kan løbende følge med i vores politiske virke og læse bl.a. vores høringssvar, breve og vores refleksioner om forskellige emner.

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det…

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top