Peter Ring

Administrationschef

+45 22 20 90 40

Jeg har ansvaret for administrationsopgaverne i regnskabsafdelingen og IT. Til dagligt deler jeg det interne ledelsesansvar med Annette.

Jeg er uddannet indenfor regnskab og økonomi og har arbejdet med regnskab, IT og service i hele mit arbejdsliv. Inden jeg kom til SPIA i 2015, arbejdede jeg i den finansielle sektor i flere år og det gav mig mange forskellige kompetencer, som er kommet mig til gode i SPIA.

Jeg er gift med en virkelig sød og klog pædagog, så jeg har igennem årene fået et indgående kendskab til den virkelighed, som er de pædagogiske leders hverdag.     

Det giver værdi og mening for mig, at vi kan hjælpe lederne med deres administrative opgaver, så de kan bruge mere tid på pædagogik og nærvær i stedet.

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top