Peter Ring

Administrationschef

+45 22 20 90 40

Jeg har ansvaret for administrationsopgaverne i regnskabsafdelingen og IT. Til dagligt deler jeg det interne ledelsesansvar med Annette.

Jeg er uddannet indenfor regnskab og økonomi og har arbejdet med regnskab, IT og service i hele mit arbejdsliv. Inden jeg kom til SPIA i 2015, arbejdede jeg i den finansielle sektor i flere år og det gav mig mange forskellige kompetencer, som er kommet mig til gode i SPIA.

Jeg er gift med en virkelig sød og klog pædagog, så jeg har igennem årene fået et indgående kendskab til den virkelighed, som er de pædagogiske leders hverdag.     

Det giver værdi og mening for mig, at vi kan hjælpe lederne med deres administrative opgaver, så de kan bruge mere tid på pædagogik og nærvær i stedet.

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top