Sheila Sartau Rømer

Lønassistent

+45 22 20 90 32

Det er mig, som besvarer jeres opkald til lønteamet, når vores lønkonsulenter er optaget på telefonen.

Jeg er lønassistent i lønteamet, hvor jeg har ansvar for alle former for refusioner. Jeg tager mig også af andre administrative ad hoc-opgaver og skriver ud til alle vores institutioner, når der skal bruges information om diverse sygemeldinger eller andet.

Min baggrund er alsidig, da jeg både har en administrativ Merkonomuddannelse og en Bachelor i Eventmanagement, så jeg er blevet en ekspert i at have flere bolde i luften ad gangen, men også i at følge en opgave helt til dørs.

I min fritid dyrker jeg Crossfit og har deltaget i Master of the North Crossfit-konkurrencer, som er en konkurrence-serie for de gamle Crossere over 40 år. Det er både hårdt, svedigt og krævende…… men giver også den mest fantastiske følelse, når der skal kæmpes til det sidste – med alt, hvad jeg har.

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top