Sheila Sartau Rømer

Lønassistent

+45 22 20 90 32

Det er mig, som besvarer jeres opkald til lønteamet, når vores lønkonsulenter er optaget på telefonen.

Jeg er lønassistent i lønteamet, hvor jeg har ansvar for alle former for refusioner. Jeg tager mig også af andre administrative ad hoc-opgaver og skriver ud til alle vores institutioner, når der skal bruges information om diverse sygemeldinger eller andet.

Min baggrund er alsidig, da jeg både har en administrativ Merkonomuddannelse og en Bachelor i Eventmanagement, så jeg er blevet en ekspert i at have flere bolde i luften ad gangen, men også i at følge en opgave helt til dørs.

I min fritid dyrker jeg Crossfit og har deltaget i Master of the North Crossfit-konkurrencer, som er en konkurrence-serie for de gamle Crossere over 40 år. Det er både hårdt, svedigt og krævende…… men giver også den mest fantastiske følelse, når der skal kæmpes til det sidste – med alt, hvad jeg har.

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top