Pia Knudsen

Regnskabskonsulent

+45 22 20 90 31

Jeg arbejder som regnskabskonsulent for selvejende daginstitutioner i Københavnsområdet.

Jeg er uddannet merkonom i Regnskab. Jeg har tidligere været med til at implementere et nyt regnskabssystem i en større virksomhed og har efterfølgende arbejdet som proceskonsulent i finansdelen af systemet, samt været bindeled mellem programmører og forretningen.

Herudover har jeg været med til at outsource dele af regnskabsprocesser til udlandet og i den forbindelse oplært nye medarbejdere.

Jeg havde et ønske om, at komme til at sidde på den anden side af bordet og være den, der lavede det praktiske med bogføring, danne rapporter og lave opfølgning på dem – og ikke mindst at have et samspil med eksterne kunder. Derfor søgte jeg til SPIA, som kunne give mig de udfordringer jeg søgte.

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top