Pia Knudsen

Regnskabskonsulent

+45 22 20 90 31

Jeg arbejder som regnskabskonsulent for selvejende daginstitutioner i Københavnsområdet.

Jeg er uddannet merkonom i Regnskab. Jeg har tidligere været med til at implementere et nyt regnskabssystem i en større virksomhed og har efterfølgende arbejdet som proceskonsulent i finansdelen af systemet, samt været bindeled mellem programmører og forretningen.

Herudover har jeg været med til at outsource dele af regnskabsprocesser til udlandet og i den forbindelse oplært nye medarbejdere.

Jeg havde et ønske om, at komme til at sidde på den anden side af bordet og være den, der lavede det praktiske med bogføring, danne rapporter og lave opfølgning på dem – og ikke mindst at have et samspil med eksterne kunder. Derfor søgte jeg til SPIA, som kunne give mig de udfordringer jeg søgte.

15 af 33 lukningstruede institutioner lukkes i København

Den oprindelige indstilling fra kommunens Børne- og Ungdomsforvaltning om lukning af 33 institutioner er ændret til 15. Kommunen har modtaget over 1000 høringssvar fra forældre, ledelser og bestyrelser, og de har medfødt en række ændringer i det...

::Saksede citater – juni `24::

Vi har i løbet af det sidste par måneder fra diverse aviser og andre medier sakset disse interessante Citater Indlæg og protester imod institutionslukninger i København: ”Røde Ko har haft alenlange ventelister i årevis. Børnene har en...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top