Eja Artved

Lønansvarlig

+45 22 20 90 34

Jeg sidder i lønkontoret og arbejder med lønadministration fra A-Z og vedligeholdelse af vores lønsystem. Jeg har ansvaret for lønkontorets opgaveløsning i samarbejde med Hanne og Sheila.

Jeg har været ansat som lønkonsulent i SPIA siden februar 2020 og er siden blevet lønansvarlig for lønkontoret, hvor vi arbejder med den daglige drift af løn fra A-Z, herunder ansættelser, pension, ferie og e-indkomst, diverse indberetninger til Danmarks statistik mm.

Jeg står også for den tekniske vedligeholdelse af vores lønsystem –  som ikke klares af Lessor – samt af at optimere lønprocesser internt.

Hvorfor jeg har valgt Spia? – en dejlig lille privatejet virksomhed, hvor der er godt kollegialt sammenhold og samarbejde med frihed under ansvaret, et nært forhold til kunderne og en god mulighed for personlig udvikling.

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top