Eja Artved

Lønansvarlig

+45 22 20 90 34

Jeg sidder i lønkontoret og arbejder med lønadministration fra A-Z og vedligeholdelse af vores lønsystem. Jeg har ansvaret for lønkontorets opgaveløsning i samarbejde med Hanne og Sheila.

Jeg har været ansat som lønkonsulent i SPIA siden februar 2020 og er siden blevet lønansvarlig for lønkontoret, hvor vi arbejder med den daglige drift af løn fra A-Z, herunder ansættelser, pension, ferie og e-indkomst, diverse indberetninger til Danmarks statistik mm.

Jeg står også for den tekniske vedligeholdelse af vores lønsystem –  som ikke klares af Lessor – samt af at optimere lønprocesser internt.

Hvorfor jeg har valgt Spia? – en dejlig lille privatejet virksomhed, hvor der er godt kollegialt sammenhold og samarbejde med frihed under ansvaret, et nært forhold til kunderne og en god mulighed for personlig udvikling.

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top