Annette Foltmann

Stifter og bestyrelsesmedlem

+45 22 20 90 35

I SPIA yder vi hver dag en indsat for at være den bedst mulige støttefunktion for jeres ledere, så de får overskud til at skabe det bedst mulige institutionstilbud.

I de første del af mit arbejdsliv var jeg pædagogmedhjælper og der blev mit engagement i børns vilkår tændt. Senere blev jeg – som mor og jurist – involveret i det børnepolitiske arbejde i KFO og FOLA med at forbedre institutionsbørns vilkår igennem lovgivning. Det lykkedes os at få dagtilbudsloven i 2007, mens minimumsnormeringer først kom senere.

Efter 7 års konsulentarbejde på selvejeområdet sprang jeg ud som selvstændig i januar 2012 og startede SPIA. Det har været en stor og spændende opgave, hvor min familie og gode gamle kolleger har været en uvurderlig hjælp undervejs. I dag er vi et stærkt hold, der samarbejder om at skabe det bedste administrationstilbud til jer.

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top