Annette Foltmann

Stifter og bestyrelsesmedlem

+45 22 20 90 35

I SPIA yder vi hver dag en indsat for at være den bedst mulige støttefunktion for jeres ledere, så de får overskud til at skabe det bedst mulige institutionstilbud.

I de første del af mit arbejdsliv var jeg pædagogmedhjælper og der blev mit engagement i børns vilkår tændt. Senere blev jeg – som mor og jurist – involveret i det børnepolitiske arbejde i KFO og FOLA med at forbedre institutionsbørns vilkår igennem lovgivning. Det lykkedes os at få dagtilbudsloven i 2007, mens minimumsnormeringer først kom senere.

Efter 7 års konsulentarbejde på selvejeområdet sprang jeg ud som selvstændig i januar 2012 og startede SPIA. Det har været en stor og spændende opgave, hvor min familie og gode gamle kolleger har været en uvurderlig hjælp undervejs. I dag er vi et stærkt hold, der samarbejder om at skabe det bedste administrationstilbud til jer.

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan...

Politisk engagement, debatter, reportager, og andre nyheder

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra SPIA og SPIFO

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top