Sød og omsorgsfuld barselsvikar søges til vores dejlige og velfungerende vuggestue på Østerbro.

Vi søger en 34 timers pædagog i et barselsvikariat til vores vuggestue med start 14. november eller snartest derefter. Stillingen er ca. af 1. års varighed.

Vi søger en pædagog med et godt blik for både børnegruppen og det enkelte barn. Du sætter en ære i at være med til at løse hverdagens opgaver på bedste vis i et uhøjtideligt og konstruktivt samarbejde med dine kollegaer. Du har lyst til at tage ansvar for at gøre dagligdagen rar og udfordrende for børnene og du har lyst til at arbejde i mindre grupper. Du er positiv, stabil og rolig af væsen.

Du kommer derfor ind i et hus fyldt med stabile medarbejdere med stort engagement arbejdsglæde, et godt samarbejde samt en faglig interesse for små børns trivsel og udvikling. Vi er reflekterende og fagligt funderet. Vi arbejder med relationer og anerkendende pædagogik i øjenhøjde med børnene. Vi følger op på børnenes initiativer og støtter dem i det de er optaget af.

Vi er et hus hvor god stemning og god kommunikation er i fokus.

Du kommer til at arbejde i et team med en pædagog, en medhjælper og en deltids medhjælper. Du skal være på en stue med 12 søde børn, men også tage del i vores tradition med at hjælpe hinanden på tværs af stuerne, hvis der er behov for det.

Du er velkommen til at ringe på tlf. : 3929 3049 lokal 10 for kontor eller på mobil 28253049, og spørge efter Pernille.

Ansøgningsfrist:  d.13/10-2016

Kvalificerede ansøgere haves.

Vuggestuen Smørhullet
Fanøgade 21
2100 København Ø
Mail: zl5r@buf.kk.dk,