Nyt stillingsopslag fra Brobækhus Børnehave: Søger ny leder

Ny LEDER af BROBÆKHUS BØRNEHAVE
– Er du til udeliv og ture, så er det måske dig vi søger

Vi søger en ny leder til verdens bedste børnehave Brobækhus, som er en selvejende institution i Gentofte kommune.

OM OS
Vi vægter udelivet meget højt – året rundt og i alt slags vejr – fordi det både giver ro til fordybelse og styrker selvværd og gruppefølelse gennem fysisk aktivitet. Udelivet giver også børnene mulighed for uforstyrret leg gennem længere tid og med færre konflikter.
Vi vægter også udflugter højt og hver stue har ugentlige faste ture til svømmehal og skøjtehal ligesom museer, skove, strande mv. besøges flittigt.

OM JOBBET
Som ny leder i Brobækhus bliver du en del af en børnehave med mange stolte traditioner, høj pædagogisk kvalitet og en erfaren og velfungerende medarbejdergruppe.

For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du har erfaring med at arbejde for en selvejende institution og ved, hvilke udfordringer det kan byde på. I Brobækhus gør vi tingene på vores egne måde og det stiller krav til, at du skal have mod til at stå fast ved institutionens værdier – også når der kommer pres udefra.

Du kommer til at arbejde i en flad organisatorisk struktur, hvor alle arbejder sammen om at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for et godt og udfordrende børneliv. Da alle er meget lige, skal du også forvente, at du får en aktiv rolle i forhold til børnene – både gennem din daglige deltagelse på stuerne hjemme i børnehaven og på de ugentlige ture.

Som leder i Brobækhus forventer vi, at du har et højt pædagogisk niveau og har lyst til ledelse og at du:

  • Forstår at stimulere medarbejderne til at støtte børnene i deres personlige udvikling bl.a. gennem kreativiteten i udelivet
  • Er inspirerende, motiverende og skaber arbejdsglæde
  • Inddrager medarbejdernes kompetencer og uddelegerer opgaver herefter
  • Udvikler medarbejdere personligt og fagligt og giver pædagogisk sparring
  • Kommunikerer tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • Kan håndtere administrative opgaver med økonomisk indsigt og forståelse
  • Er fortrolig med brugen af computer, excel, word mv.
  • Er synlig i forhold til børnene, forældre og personale
  • Er uddannet pædagog og har erfaring med pædagogisk arbejde i et kreativt udemiljø
  • At du har en relevant lederuddannelse – eller er indstillet på at tage en lederuddannelse inden for nogle år.

PRAKTISKE FORHOLD
Brobækhus bestyrelse bliver din kommende arbejdsgiver og sammen skal vi sikre, at vi opnår de bedste betingelser for vores børns hverdag og udvikling – med sammenhæng mellem både kvalitet og økonomi. Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen vil vi indhente straffe- og børneattest.

For yderligere oplysninger om Brobækhus se www.brobaekhus.dk. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Henriette Benson Bang på telefon: 42718124.

Ansøgningsfrist er fredag 14. september kl. 12.00. Send din ansøgning, CV samt relevante bilag til post@brobaekhus.dk