SPIA søger ny medarbejder til vores regnskabsafdeling!

Synes du, at det er spændende, når der snakkes om kontoplaner, afstemning, bogføring og andre regnskabsrelaterede opgaver?

Er du en erfaren bogholder eller regnskabsassistent med en drøm om at afprøve dine kompetencer i en hyggelig virksomhed med god samarbejdsånd og hjælpsomhed? Så er det måske dig, vi søger til vores regnskabsafdeling i SPIA?

Ansvar og primære opgave

Arbejdsopgaverne i stillingen er at du får ansvaret for bogholderi-, administrative- og økonomiske opgaver for nogle faste institutioner, hvor du er i tæt samarbejde med institutionslederen om styringen af deres økonomi. Det er dit ansvar at sikre rettidige betalinger, udføre kontrol og rådgive vores institutioner om deres økonomi i for hold til deres budgetter og forbrug.

Den rette profil

Din uddannelse er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har flair for tal og solid erfaring inden for bogholderi og alle dets aspekter- samt at du har en ivrig indstilling til læring. Med andre ord, at du har dine faglige redskaber i orden og en proaktiv og ansvarsbevidst tilgang til arbejdet. Det er en fordel, at du har arbejdet med offentlige tilskudsregnskaber før – men ikke et krav.

Succeskriterier:

 • Stærk i bogføring fra A-Z og at værktøjskassen i orden.
 • IT-stærk med kendskab til e-conomic eller lignende bogføringssystemer.
 • Struktureret og planlæggende og kan håndtere deadlines.
 • Proaktiv og selvkørende med fokus på kvalitet og trives ved gentagne opgaver.

For at lykkes og trives i denne rolle forestiller vi os, at du:

 • Er kvalitetsbevidst og nøjagtig.
 • Kan prioritere dine faste opgaver, men er fleksibel i forhold til hastende opgaver.
 • Kan bevarer overblikket, også i en travl hverdag.
 • Lægger vægt på at have styr på dine opgaver.
 • At du er analytisk, systematisk og kan læse en budgetrapport og et regnskab.
 • Er flydende på dansk i tale og skrift.
 • At du er serviceminded og god til at kommunikere på en forståelig måde med vores pædagogiske ledere.
 • At du bidrager positivt til samarbejdet og stemningen på arbejdspladsen.

Om os:

SPIA er et grønt administrationsselskab, der arbejder med at reducere virksomhedens klimabelastning. Vi har pt. ca. 17 faste medarbejdere, der servicerer selvejende og private institutioner med løn, regnskab, juridiske opgaver og interessevaretagelse. I SPIA lægger vi vægt på samarbejde og videndeling og et godt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Stillingen er en fastansættelse, der som udgangspunkt er på 37 timer om ugen. Du får betalt frokost, 6. ferieuge og en høj grad af fleksibilitet i arbejdet. Du bliver ansat på private vilkår og er omfattet af funktionærloven og den generelle lovgivning for lønmodtagere.

Dit daglige arbejdssted er SPIAs kontor i centrum af Vanløse 2 minutter fra Vanløse station og Metro. Hjemmearbejde kan aftales nærmere, når du er blevet fortrolig med dine arbejdsopgaver.

Vi kan tilbyde:

En spændende, udfordrende og travl arbejdsplads med gode muligheder for udvikling i jobbet. Vi kan tilbyde positive kollegaer, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden, samtidig med at vi arbejder selvstændigt.

Ansøgning:

Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og evt. udtalelser til direktør Annette Foltmann snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Ansøgning sendes til:
Annette Foltmann, mail  af@spia.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte administrationschef Peter Ring.

Kontaktperson for spørgsmål til stillingen er:
Peter Ring, tlf.  22 20 90 40, mail  peter@spia.dk

Læs også
Hus til venstre, ordet stillingsopslag til højre

Leder til Natur- og Musikbørnehaven Lille Gryn på Bornholm

Er du pædagog, og har du ambitioner om at blive leder? Har du lyst til at sætte dit præg på en unik natur- og musikbørnehave? Så glæder vi os til at høre fra dig! Om os Lille Gryn er en skøn natur- og musikbørnehave beliggende i udkanten af charmerende Svaneke på Bornholm.Vi er en lille, dedikeret...

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at finde dine podcasts. Mange sider med viden om børn, pædagogik og dagtilbud er blevet læst og delt med...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan I som kommune, praktiksted og praktikkoordinatorer gøre for at give flere studerende en god praktik?Det kan du blive...

SPIA søger ny medarbejder til vores regnskabsafdeling!

Synes du, at det er spændende, når der snakkes om kontoplaner, afstemning, bogføring og andre regnskabsrelaterede opgaver? Er du en erfaren bogholder eller regnskabsassistent med en drøm om at afprøve dine kompetencer i en hyggelig virksomhed med god samarbejdsånd og hjælpsomhed? Så er det måske dig, vi søger til vores regnskabsafdeling i SPIA? Ansvar og...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top