Leder til Natur- og Musikbørnehaven Lille Gryn på Bornholm

Er du pædagog, og har du ambitioner om at blive leder? Har du lyst til at sætte dit præg på en unik natur- og musikbørnehave? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Om os

Lille Gryn er en skøn natur- og musikbørnehave beliggende i udkanten af charmerende Svaneke på Bornholm.Vi er en lille, dedikeret institution, der brænder for at skabe et inspirerende miljø for vores børn.

Lille Gryn står over for sit første ledersskifte siden børnehaven blev grundlagt. I øjeblikket drives Lille Gryn godt af vores konstituerede leder, mens vi har gennemgået en modningsproces, og vi står nu klar til forandring. 

Lille Gryn er en selvejende institution med privat drift. Vi har 7 medarbejdere og 37 børn i alderen 0 – 6 år. Vores åbningstider er: mandag – torsdag 06:30 til 17:00 og fredag 06:30 til 16:30.

Vi tilbyder

  • En unik arbejdsplads: Lille Gryn er ikke hvilken som helst børnehave, men en levende oase, hvor naturen og musikken spiller en central rolle i hverdagen. Du får mulighed for at være en del af en børnehave ud over det sædvanlige og skabe en meningsfuld hverdag for både børn og personale.
  • Inspirerende omgivelser: Vores børnehave ligger skønt omgivet af skov, eng, klipper og vand. Åen løber igennem vores have, hvor vi leger og følger årstidernes gang.
  • Nært kollegaskab: Vores dedikerede personale er klar til at samarbejde med dig om at skabe en børnehavetid, der vil blive husket. Vi værdsætter et åbent og støttende arbejdsmiljø.
  • Lang overdragelse: Det er muligt at få en lang overdragelse fra nuværende konstitueret leder.

Om dig

Vi leder efter dig, der er uddannet pædagog med interesse for ledelse og mod på at præge Lille Gryn med dine egne idéer og visioner. Vi ønsker en nærværende, synlig og tydelig leder, der kan sætte retning og være pædagogisk fyrtårn for personalet. Én, der går forrest for at sikre trivsel i personalegruppen og dermed sikre et godt og trygt børneliv i Lille Gryn. 

Ansvarsområder

Dine ansvarsområder inkluderer den pædagogiske ledelse, personaleudvikling, forældrekommunikation og praktisk drift samt den økonomiske- og administrative ledelse med støtte fra vores administrationsselskab SPIA.

Ansøgning 

Send din ansøgning på mail til ansogning@spia.dk.

Ansøgningsfrist

4. marts 2024. Vi indkalder løbende til samtale.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. maj 2024. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.

Kontakt

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand, Nina eller næstformand, Nathalie.

Kontaktpersoner for spørgsmål til jobbet er:
Nina, tlf. +45 42 94 94 76, mail ninavaleur@hotmail.com
Nathalie, tlf. +45 61 46 28 13, mail nathalie_riis@hotmail.com

Læs også
Hus til venstre, ordet stillingsopslag til højre

Leder til Natur- og Musikbørnehaven Lille Gryn på Bornholm

Er du pædagog, og har du ambitioner om at blive leder? Har du lyst til at sætte dit præg på en unik natur- og musikbørnehave? Så glæder vi os til at høre fra dig! Om os Lille Gryn er en skøn natur- og musikbørnehave beliggende i udkanten af charmerende Svaneke på Bornholm.Vi er en lille, dedikeret...

Lyt til magasinet EVA TEMA, når det passer dig

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at finde dine podcasts. Mange sider med viden om børn, pædagogik og dagtilbud er blevet læst og delt med...

EVA tilbyder webinar om pædagogstuderendes praktik:

Sådan kan vi give flere studerende en god og lærerig praktik. Hvornår er praktikken god for pædagogstuderende, hvad sker der, når det går galt og den ender i dårlige oplevelser for den studerende – og hvad kan I som kommune, praktiksted og praktikkoordinatorer gøre for at give flere studerende en god praktik?Det kan du blive...

SPIA søger ny medarbejder til vores regnskabsafdeling!

Synes du, at det er spændende, når der snakkes om kontoplaner, afstemning, bogføring og andre regnskabsrelaterede opgaver? Er du en erfaren bogholder eller regnskabsassistent med en drøm om at afprøve dine kompetencer i en hyggelig virksomhed med god samarbejdsånd og hjælpsomhed? Så er det måske dig, vi søger til vores regnskabsafdeling i SPIA? Ansvar og...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top