Invitation til webinar: Rekruttering af pædagoger til daginstitutioner

Webinaret afholdes tirsdag den 18. juni 2024 kl. 10.00-10.45.

Kvinde sidder med baby.

Hvordan arbejder kommunerne med at få flere pædagoger i deres daginstitutioner – og hvor er der måske flere pædagoger at hente? Det kan du blive klogere på, når EVA inviterer til webinar om rekruttering af pædagoger til daginstitutioner.

Webinaret er gratis og henvender sig især til chefer og konsulenter i kommunale forvaltninger og til daginstitutionsledere.

Webinaret giver dig:

  • Centrale pointer fra EVA’s undersøgelse af rekrutteringsudfordringerne rundt om i landets kommuner
  • Ny viden om motivation af potentielle nye pædagoger
  • Konkrete erfaringer og inspiration fra specialkonsulent i Gentofte Kommune, Rosa Bloch

Udgangspunktet for webinaret er undersøgelsen ”Rekruttering af pædagoger på dagtilbudsområdet” som EVA har udarbejdet i samarbejde med Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger og udgivet i april 2024.

Chefkonsulent Bella Marckmann fra EVA står bag undersøgelsen, og på webinaret fortæller hun, hvordan udfordringerne med at rekruttere ser ud rundt om i landet, og hvordan kommunerne arbejder for at rekruttere og fastholde pædagoger.

Specialkonsulent Rosa Bloch fra Gentofte Kommune deler sine erfaringer med rekruttering og fastholdelse og inspirerer til nye veje at gå, når man som kommune gerne vil sætte ekstra fokus på at sikre pædagoger på stuerne i daginstitutionerne i morgen og fremadrettet.

Undervejs vil du blive inspireret til at række ud til vigtige målgrupper, der allerede er inden for dørene i dagtilbuddene, fx unge i sabbatår-job og pædagogmedhjælpere.

Læs også

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det også fuldtekstet her: Forældre i SPIA’s selvejende børnehaver i København, som for nylig fik den hårde besked, at...

Portræt af en daginstitution – ”Aurora” – Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue

Efter 6 års forberedelse åbnede Denice Valentin i efteråret 2017 en lille privat Steiner institution i Gladsaxe kommune, hvor Aurora i flere år var den eneste privatinstitution. Denice Valentin er også forperson i SPIFO, og gennem svar på vore spørgsmål tegner hun et portræt af Aurora. Hvorfor ville du gerne etablere en privat daginstitution? Jeg...

Er du vores nye kollega? SPIA søger kompetent og analytisk regnskabskonsulent

Vi søger en faglig kompetent, serviceminded og engageret konsulent til vores regnskabsteam – til en spændende stilling i vores ”Grønne Administrationsselskab – SPIA” Ansvar og primære opgaver Arbejdsopgaverne i stillingen er at du får ansvaret for bogholderi-, administrative- og økonomiske opgaver for nogle faste institutioner, hvor du er i tæt samarbejde med institutionslederen om styringen...

Sprogvurdering og sprogstimulering i dagtilbud

På EVA`s hjemmeside er der god hjælp og inspiration til arbejdet med sprogvurdering og sprogstimulering. Temasiderne er opdateret med nyt materiale. Sprogvurdering og sprogstimulering i dagtilbud kan styrkes ved et tæt samarbejde mellem dagtilbud og forvaltning. EVA`s materiale inspirerer til forskellige former for systematisk samarbejde, der bedst muligt understøtter børnenes sproglige udvikling. Udover inspirationsmaterialet er...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top