Er du vores nye kollega? SPIA søger kompetent og analytisk regnskabskonsulent

Vi søger en faglig kompetent, serviceminded og engageret konsulent til vores regnskabsteam – til en spændende stilling i vores ”Grønne Administrationsselskab – SPIA”

Ansvar og primære opgaver

Arbejdsopgaverne i stillingen er at du får ansvaret for bogholderi-, administrative- og økonomiske opgaver for nogle faste institutioner, hvor du er i tæt samarbejde med institutionslederen om styringen af deres økonomi. Det er dit ansvar at sikre rettidige betalinger, udføre kontrol og rådgive vores institutioner om deres økonomi i for hold til deres budgetter og forbrug. Du kan derfor også være deres controller.

Den rette profil

Du har en relevant uddannelse indenfor regnskab og økonomi, erfaring med bogholderi, økonomistyring og at dine faglige redskaber er i orden. Du har en ansvarsbevidst tilgang til arbejdet og til deadlines. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlige tilskudsregnskaber.

Succeskriterier:

 • Stærk i bogføring fra A-Z og at værktøjskassen i orden.
 • IT-stærk med kendskab til e-conomic eller lignende bogføringssystemer.
 • Struktureret og kan overholde deadlines.
 • God til regnskabsanalyse og rådgivning
 • Proaktiv og selvkørende med fokus på kvalitet og trives ved gentagne opgaver.

For at lykkes og trives i denne rolle forestiller vi os, at du:

 • Er kvalitetsbevidst og nøjagtig.
 • Kan prioritere dine opgaver.
 • At du er analytisk, systematisk og kan læse en budgetrapport og et regnskab.
 • At du er serviceminded og trives med at rådgive om budgetter og økonomistyring til pædagogiske ledere og forældrebestyrelser.
 • Er flydende på dansk i tale og skrift.
 • At du har et respektfuldt syn på daginstitutioner og det pædagogiske område.
 • At du bidrager positivt til samarbejdet og stemningen på arbejdspladsen

Om os 

SPIA er et grønt administrationsselskab, der har fokus på reducere vores klimabelastning.

Vi har pt. ca. 17 faste medarbejdere, der servicerer selvejende og private institutioner med løn, regnskab, juridiske opgaver og interessevaretagelse. I SPIA lægger vi vægt på samarbejde, videndeling og et godt arbejdsmiljø. Du kan læse meget mere om SPIA på vores hjemmeside www.spia.dk. 

Om stillingen 

Stillingen er som udgangspunkt på ca. 30 timer om ugen, med opstart 1. august – eller snarest muligt herefter. Du får betalt frokost, 6. ferieuge, en attraktiv pensionsordning med sundhedsforsikring og en høj grad af fleksibilitet i arbejdet.  

Dit daglige arbejdssted er SPIAs kontor i centrum af Vanløse 2 minutter fra Vanløse station og Metro. Hjemmearbejde kan aftales nærmere, når du er blevet fortrolig med dine arbejdsopgaver. 

Vi kan tilbyde: En spændende, udfordrende og travl arbejdsplads med gode muligheder for udvikling i jobbet. Vi kan tilbyde positive kollegaer, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden, samtidig med at vi arbejder selvstændigt.

Ansøgning: Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og evt. udtalelser til ansogning@spia.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og arbejdsopgaver kan du kontakte administrationschef Peter Ring på telefon 2220 9040 eller mail peter@spia.dk eller direktør Annette Foltmann på telefon 6171 1467 eller mail af@spia.dk

Læs også

Københavns Kommune begår en alvorlig fejltagelse, hvis de lukker pædagogiske fyrtårne

Københavns Kommune skal rette op på den sjuskede og fejlfyldte beslutning om at lukke en række børnehaver og vuggestuer, skriver Annette Louise Foltmann, direktør i SPIA, i debatindlæg på Altinget:BØRN. Debatindlægget er publiceret på altinget.dk: https://www.altinget.dk/boern/artikel/direktoer-i-konsulenthus-det-er-sjusket-og-forkert-naar-politikerne-vil-lukke-gode-boernehaver Men vi bringer det også fuldtekstet her: Forældre i SPIA’s selvejende børnehaver i København, som for nylig fik den hårde besked, at...

Portræt af en daginstitution – ”Aurora” – Rudolf Steiner Børnehave og Vuggestue

Efter 6 års forberedelse åbnede Denice Valentin i efteråret 2017 en lille privat Steiner institution i Gladsaxe kommune, hvor Aurora i flere år var den eneste privatinstitution. Denice Valentin er også forperson i SPIFO, og gennem svar på vore spørgsmål tegner hun et portræt af Aurora. Hvorfor ville du gerne etablere en privat daginstitution? Jeg...

Er du vores nye kollega? SPIA søger kompetent og analytisk regnskabskonsulent

Vi søger en faglig kompetent, serviceminded og engageret konsulent til vores regnskabsteam – til en spændende stilling i vores ”Grønne Administrationsselskab – SPIA” Ansvar og primære opgaver Arbejdsopgaverne i stillingen er at du får ansvaret for bogholderi-, administrative- og økonomiske opgaver for nogle faste institutioner, hvor du er i tæt samarbejde med institutionslederen om styringen...

Sprogvurdering og sprogstimulering i dagtilbud

På EVA`s hjemmeside er der god hjælp og inspiration til arbejdet med sprogvurdering og sprogstimulering. Temasiderne er opdateret med nyt materiale. Sprogvurdering og sprogstimulering i dagtilbud kan styrkes ved et tæt samarbejde mellem dagtilbud og forvaltning. EVA`s materiale inspirerer til forskellige former for systematisk samarbejde, der bedst muligt understøtter børnenes sproglige udvikling. Udover inspirationsmaterialet er...

Direktør, cand.jur

Annette Foltmann

SPIA er et hyggeligt lille administrationsselskab, som lægger vægt på et godt kendskab til vores institutioner.

Vores mål er ikke at blive de største - men at blive de bedste til at yde den mest relevante rådgivning og administration til jer.

SPIA blev grundlagt i 2012 af Annette Foltmann i samarbejde med erfarne kolleger fra Landsforeningen Frie Børnehaver og Menighedernes Daginstitutioner.

SPIA har et velfungerende team af konsulenter, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og samarbejde, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, juridisk eller politisk interessevaretagelse.

SPIA er i dag landsdækkende. Vi har institutioner på i Storkøbenhavn, Sjælland, Jylland og på Bornholm.

SPIAs hovedkontor liggende ved Vanløse station i København, men vi har også et kontor i Herning og et i Nordby på Fanø.

SPIA's ydelser

Administration

Løn, regnskab, revision

Administration og rådgivning

Personalejura og HR

Indflydelse

Politisk arbejde

Administration og rådgivning

Bestyrelses support

Kontrakter, aftaler, rådgivning, forhandling

Juridisk bistand

Bliv klogere

Kurser

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på nyt fra Spia og Spifo kurser mv.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top