Gå gladere hjem fra arbejde, end da du kom!

FOREDRAGSAFTEN FOR HELE PERSONALEGRUPPEN

Nu er der mulighed for at flytte et personalemøde til en fælles foredragsaften for hele personalegruppen, hvor der sættes fokus på arbejdsmiljøet.På en morsom, enkel og uhøjtidelig facon, gør foredragsholderen, Freddy Meyer, det klart, at uden trivsel, humor og engagement, går det slet ikke på de moderne arbejdspladser.  Freddy Meyer videregiver sin viden gennem letforståelige situationer fra hverdagen på en underholdende, men også tankevækkende og provokerende måde. Der vil være noget at diskutere i personalegrupperne efterfølgende.

Foredragsholder: Chefkonsulent i Supplement AS Freddy Meyer. Freddy Meyers kompetenceområder er personlig udvikling, ledelse og samarbejde, kommunikation, individuel coaching og konflikt og stresshåndtering.

  • Hvornår: Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 18.00 – kl. 21.
  • Sted: Hyltebjerggård, Linde Allé 33, 2720 Vanløse.
  • Pris: 450,00 kr. pr. deltager.I prisen er inkluderet sandwich, vand/øl, kaffe/te.

Tilmelding bedes tilsendt Spia på mail: af@spia.dk senest den 1. december 2014. Der er 60 pladser til foredraget, som bliver reserveret efter princippet ”først til mølle”. Henvendelser om arrangementet kan rettet til Spia’s konsulenter Karen Skau Meincke (karen@spia.dk) og Helle Thorsklint (helle@spia.dk)