SPIA og Spifo har fornyet rammeaftalen med Ofir

Få ting kommer af sig selv. De rigtige ansøgninger er sjældent en af dem. I dag er klassisk jobannoncering ofte ikke tilstrækkeligt, for langt de fleste søger ikke aktivt job. De finder ikke jer, så I må finde dem.

Derfor har SPIA og Spifo med Ofir en rammeaftale, som vi netop har fornyet. Den indeholder en særlig rabataftale, hvor I som medlem tilbydes målrettet jobannoncering i et bredt udvalg af digitale og sociale medier.

Læs mere om fordele, muligheder og rabatter hér: http://www.spia.dk/rammeaftale-mellem-ofir-og-spia-find-de-jobsoegere-der-ikke-finder-jer

SPIA-debatindlæg i Altinget: Daginstitutionerne står over for et regulært sammenbrud

I disse dage og uger står daginstitutionerne overfor meget store udfordringer på grund af den høje smitte, ikke mindst blandt medarbejderne. På grund afpasningsgarantien er man tvunget til at holde åbent, selvom det slet ikke er forsvarligt.

Debatten i medierne og på det politiske niveau kører på de høje nagler, og SPIA har blandet blandet sig, med et debatindlæg i Altinget d. 27/1-22. Debatindlægget er skrevet af direktør Annette Foltmann og specialkonsulent Katrine Toft Mikkelsen.

Link til indlægget i Altinget: https://www.altinget.dk/boern/artikel/spia-daginstitutionerne-staar-over-for-et-regulaert-sammenbrud

Eller se det i sin helhed her: SPIA_ Daginstitutionerne står over for et regulært sammenbrud – Altinget_ Børn

Arbejdsmiljøpulje kan søges af selvejende og private daginstitutioner

ARBEJDSMILJØPULJE PÅ 105 MILLIONER KR. ÅRLIGT
– KAN SØGES AF SELVEJENDE OG PRIVATE DAGININSTITUTIONER

Private virksomheder med op til 50 ansatte kan løbende søge tilskud til projekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning og arbejdsulykker. Der kan søges til arbejdsmiljørådgivning, fysisk træning og afprøvning af tekniske hjælpemidler.

Arbejdsmiljøpuljen administreres af Arbejdstilsynet, men ansøgning foretages via ”Tilskudsportalen”. Selvejende institutioner, der kan få hjælp igennem
kommunens arbejdsmiljøindsats kan dog desværre ikke komme i betragtning til puljen. Det gælder f.eks. selvejende institutioner, der kan benytte Arbejdsmiljø – København.

Læs mere om arbejdsmiljøpuljen: Arbejdsmiljøpuljen – Side fra Spi-NYT – nr. 3-2021

Regnskabskonsulent til SPIA søges

SPIA søger en regnskabskonsulent til vores administrationsselskab med tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du kan arbejde med regnskabsopgaver i en virksomhed, der er kendetegnet ved at levere en høj kvalitet og venlig service til pædagogiske ledere af selvejende og private institutioner, så kan det være dig, vi søger.

Om os: SPIA er et administrationsselskab med 14 faste medarbejdere, der servicerer selvejende og private institutioner med løn, regnskab, juridiske opgaver og politisk  interessevaretagelse. I SPIA lægger vi stor vægt på, at ansatte i SPIA kan samarbejde konstruktivt med hinanden, og at vi har et godt arbejdsmiljø.

Stillingen er en midlertidig ansættelse der starter 1. oktober eller hurtigst muligt og varer til 30. september 2022 evt. med mulighed for fastansættelse herefter. Arbejdsopgaverne i stillingen er indenfor daginstitutionsområdet, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje af institutioner i forhold til økonomi, budget og regnskab. Du skal rådgive og vejlede institutionslederne indenfor økonomiområdet samt varetage diverse ad hoc-opgaver. Det er en klar fordel, at du har arbejdet med offentlige tilskudsregnskaber før – og gerne indenfor vores område – og at du er uddannet Merkonom indenfor økonomi og regnskab.

Du har erfaring med:

  • Grundlæggende regnskabsfunktioner
  • Finans – Debitor og kreditorbogholderi
  • Excel og Office-Pakken generelt

Det er væsentligt for os er:

  • At du har erfaring med at arbejde med bogholderi
  • At du er analytisk, systematisk og kan læse en budgetrapport og et regnskab
  • At du trives med driftsopgaver, faste rutiner og deadlines
  • At du er serviceminded, energisk, fleksibel og selvstændig
  • At du bidrager positivt til samarbejdet og stemningen på arbejdspladsen
  • At du er god til at kommunikere forståeligt mundtligt og skriftligt med vores pædagogiske ledere

Vi kan tilbyde: En spændende, udfordrende og travl arbejdsplads med gode muligheder for udvikling i jobbet. Vi kan tilbyde positive kollegaer, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden, samtidig med at vi arbejder selvstændigt og effektivt.

Ansættelsesvilkår:  Du bliver ansat på private vilkår og er omfattet af funktionærloven. Din ugentlig arbejdstid er på 37 timer med betalt frokost, 6. ferieuge og en høj grad af fleksibilitet i arbejdet.

Dit daglige arbejdssted bliver SPIAs kontor på Jernbane Alle 45 G, 1.sal, 2720 Vanløse, som ligger lige overfor Vanløse Station og Kronen.

Ansøgning: Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og evt. udtalelser til direktør Annette Foltmann på mail: af@spia.dk snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du ringe til Administrationschef Peter Ring på telefon 2220 9040.