SPIA holder lukket Kr. Himmelfartsdag, fredag d. 31/5 og Grundlovsdag

Kære institutioner og kunder

SPIA´s kontorer holder lukket følgende tre dage:

 • Kristi himmelfartsdag, torsdag d. 30/5-19
 • Fredag d. 31/5-19, og
 • Grundlovsdag, den 5/6-19

Ved evt. uopsættelige spørgsmål henviser vi til indtaling af telefonbesked på Annette Foltmann`s mobilnummer: 61711467

SPIA ønsker alle en god “Kristi himmelfartsferie” og en god grundlovsdag og valgdag den 5/6-19!

 

Spifo`s høringssvar vedr. ny bekendtgørelse om dagtilbud

Som følge af en afgørelse fra SKAT om, at der skal tillægges moms på administrationsydelser til private daginstitutioner, vil administrationstilskuddet blive hævet fra 2,1% til 2,5%.

Det er Spifo meget tilfreds med, men forslaget til ændringer Bekendtgørelsen om Dagtilbud efterlader et “hul” i reguleringen, der stille nogle private daginstitutioner ringere end andre.

Læs Spifo´s høringssvar: SPIFO høringssvar til dagtilbudsbekendtgørelse maj 2019.

Referat fra Spifo´s børnepolitiske paneldebat

NOTAT om Spifo´s børnepolitisk paneldebat 21-3-19

I notatet i ovenstående link kan du se et fyldigt referat fra Spifo`s velbesøgte børnepolitiske paneldebat i forbindelse med Spifo`s årsmøde den 22/3-2019.

Se bl.a. hvad Folketingskandidater fra B, V, C, SF, EL, NB, LA og Alt. svarede på 4  spørgsmål om:

 • Formålet med dagtilbud
 • Udviklingen med fald i antal selvejende og stigning i antal private daginstitutioner
 • Holdning til Minimumsnormeringer
 • Holdning til lige muligheder for at fastsætte forældrebetaling i SFOer og Fritidshjem

Leder til den integrerede selvejende institution Thorsanna

Den selvejende daginstitution Thorsanna, København

Sæt dit eget præg på en af Islands Brygges mest søgte institutioner – en velfungerende, unik og ældre lille institution i hjertet af den gamle bydel.

Da vores leder har fået en jobmulighed i en nyopført institution på Islands Brygge, søger vi nu en ny leder.

Vi er en af Københavns få tilbageværende små institutioner – og det sætter vi en ære i. Det giver nemlig nærvær og tryghed i dagligdagen for både børn og personale. Vi møder børnene og deres behov i øjenhøjde og har mulighed for at planlægge aktiviteter, der interesserer børnene. Vi har overskud, tid og rum til både at dyrke de små og store fællesskaber, har et godt samarbejde stuerne imellem, og vi kender alle børnene indgående.

Thorsanna er en sammenlagt institution af Børnehaven Anna Havanna og fritidshjemmet Thorshave. Institutionen ligger på tre matrikler tæt ved Skolen på Islands Brygge. Vi har en hyggelig og rummelig lejlighed til børnehaven, en stor grøn have, som vi flytter over i om sommeren samt et fritidshjem med et stort dejligt udeareal med høns.

Der er p.t. 110 børn i institutionen i alderen 2-10 år: en småbørnsgruppe med 13 børn, en børnehavegruppe med 24 børn og et fritidshjem med 73 børn.

Om jobbet og dig

Som leder skal du være med til at føre institutionen gennem en periode, hvor vi forventelig i 2022 skal afgive fritidshjemmet til KKFO, og der skal findes en langsigtet permanent løsning for børnehavedelen. Der foreligger p.t. en mulighed for at overtage en børnehavematrikel fra en af områdets andre institutioner.

Vi søger en leder, der er frisk på udfordringen, og har lyst til sammen med bestyrelsen at fastsætte visioner, tænke fremad, kreativt og ikke mindst positivt. Og samtidig være den samlende kraft bag dagligdagen for vores personale og vores børn.

Den ideelle kandidat er en leder:

 • med dokumenteret ledererfaring fra en anden institution
 • som har lyst og evne til at videreføre og udvikle vores værdier om nærhed og tryghed
 • med en klar vision for det pædagogiske arbejde og vilje og evner til at føre visionen ud i livet
 • som kan samarbejde med og understøtte bestyrelsen i at træffe beslutninger på et veloplyst grundlag.
 • som kan bevare overblikket og tage styringen, når situationen kræver det, og som samtidig vægter økonomi og ressourcestyring højt
 • der kan indgå i et større forpligtende netværkssamarbejde med områdets øvrige selvejende institutioner.

Ansøgningsfrist

Send ansøgning samt CV til Bestyrelsesformand jesper@jespernissen.dk mrk. ANSØGNING LEDER. Ansøgningsfrist er mandag den 27. maj 2019 kl. 16. Vi afholder samtaler i starten af junimåned.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller institutionen, er du velkommen til at ringe til den nuværende leder Janni Christensen 3254 4559 (tast 3 for kontor) eller Bestyrelsesformand Jesper Nissen 2476 5416.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat 1. august 2019.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter bestemmelserne for Ny Løn. Ansættelse sker under forudsætning af godkendelse fra Københavns Kommune. Der indhentes børne- og straffeattest, hvis du bliver tilbudt stillingen.